OM MIG

Henrik arbejder ud fra tre ledetråde: Kæmp for alt hvad du har kært. Se værdien i begrænsningen. Fiasko er altid en mulighed. Han har udgivet et mammutbog om fiaskoer (se uddrag her). Henrik ejer et kommunikationsbureau i Odense og et adfærdsbureau i København. Derudover er han stifter af en række nye forretningskoncepter indenfor spil, leg og læring, hvor målet er at ændre vores tilgang til læring og fortælling via nye medier. Pt skriver han sammen med Bo Kampmann Walther på en ledelsesbog til Gyldendal. Bogen handler om, hvordan man bruger konstruktive spilleregler til at gøre begrænsninger til værdi i den moderne organisation.

Henrik er en efterspurgt foredragsholder, der altid flytter, motiverer og engagerer og giver sine tilhørere lyst til at selv at arbejde videre.

Henrik har arbejdet for så forskellige kunder som Vejdirektoratet, Jensens Bøfhus, Sundhedsministeriet, Intersport, Kulturministeriet, Kompan, Tempur, Højskolernes Forening og mange flere. Han sidder bestyrelserne for Teater Momemtum og Odense Filmværksted. Nøgleordene for Henrik’s foredrag er provokation, motivation og handling.

< Tilbage