NYE LÆRINGER

Velkommen i den interaktive skole – en introduktion til interaktiviteten mellem de mange rum i klasselokalet.

Mange tror, at den nye og fremmedgørende teknologi skyller ind over klasselokalet og drukner alle didaktiske dyder og pædagogiske principper. Men teknologien er ikke skurk. Det er en ny adfærd og hermed en ny virkelighed. Og den starter allerede i 0. klasse. I dén virkelighed er det sociale og faglige forbundne kar, hvor medier spiller en stadig større rolle for fortællinger, selvforståelser, identiteter og dermed for måden, vi lærer på.
Foredraget introducerer til skolens virkelighed anno 2013. Gennem konkrete eksempler og visioner for morgendagen er målet at kombinere dannelse og det, som computerspillere kalder ”hard fun”: Kunsten at svede helt vildt over noget, der samtidig lærer én noget – og er hamrende sjovt.
 

Med Skole-foredraget får I:

  • Overblik: alle tror, at de andre er længere frem med det nye i didaktikken og pædagogikken. Sådan forholder det sig imidlertid sjældent. I får derfor et lille overblik over et stort felt.
  • Udfordring: et foredrag skal være en oplevelse, der flytter dig og motiverer til at gøre noget nyt i hverdagen.
  • Motivation: til selv at arbejde videre med små pilotprojekter, der er tilpasset jeres virkelighed.
  • Inspiration og råd til, hvordan I didaktisk forsvarligt kan integrere spil, leg og læring med nye teknologier.
  • Indblik i værktøjerne til integrationen af IT i fremtidens enhedsskole
  • Værktøj og principper: Jeg tror ikke så meget på best practice som best principle. Derfor får i 7 konkrete værktøjer i form af principper, som I kan bruge i fremtidige udviklingsprocesser.
  • 10 tag-med-hjem-adfærdspunkter, I selv kan arbejde videre med.
Se dette foredrag på Athenas.dk

< Tilbage

Forespørg på foredraget

Her kan du ganske uforpligtende forespørge på foredraget med Henrik Dresbøll. Du kommer i direkte kontakt med Henrik's foredragsformidler, Athenas.