NYE BEGRÆNSNINGER

Den empatiske organisation – sådan gør du begrænsninger til værdi.

Hvor det 20. århundrede stod i det muliges tjeneste, står det 21. århundrede i begrænsningens. Vi får knaphed og mangel på ressourcer i naturen, økonomien og i adgangen til talent. Der er mangel på tid, opmærksomhed, og selv friheden til at sige nej er en truet dyreart. Så velkommen i den nye virkelighed af begrænsninger.
I en sådan tid præget af knaphed og mangel er empati guld. Skal en organisation skabe værdi for fremtidens borgere, kunder og forbrugere, så skal de tage denne fordring på sig. Oven på den servicerende og lærende organisation er vi på vej mod den empatiske organisation. Vi er kort sagt på vej til et nyt niveau i organisationernes måde at være i verden på. Foredraget tjener som introduktion til principperne bag den empatiske organisation, altså hvordan man som leder, ansat eller blot menneske kan konvertere begrænsninger til konstruktive spilleregler, der på engang udviser empati for begrænsningen og knapheden, men samtidigt ser samme begrænsning som en ny begyndelse.
 

Med Empati-foredraget får I:

  • Indblik: Hvordan I kan arbejde med at gøre begrænsninger til værdi i jeres organisation, forretning eller institution.
  • Navigation: I udstyres med en række pejlemærker til værdiskabelse i den nye virkelighed. 
  • Motivation til at arbejde med kreativitet i praksis.
  • Inspiration til, hvordan I didaktisk forsvarligt integrerer spil, leg og læring med nye teknologier.
  • Værktøj og principper: Jeg tror ikke så meget på best practice som best principle. Derfor får I en række værktøjer i form af principper, som I kan bruge i fremtidige processer.
  • Læring: organisationen, der arbejder konstruktivt med begrænsninger, skaber ny værdi – måske endda en ”ny” kapitalisme. Hvad kan vi lære af dét?
  • 10 tag-med-hjem-adfærdspunkter, I selv kan arbejde videre med.
Se dette foredrag på Athenas.dk

< Tilbage

Forespørg på foredraget

Her kan du ganske uforpligtende forespørge på foredraget med Henrik Dresbøll. Du kommer i direkte kontakt med Henrik's foredragsformidler, Athenas.